For an optimal viewing experience, it is recommended to view this website on the latest versions of IE, Firefox, Chrome or Safari.

Pacific Place Mall Contemporisation

Admiralty, Hong Kong
Previous Project Next Project

The Pacific Place Mall Contemporisation project is an extensive refurbishment on the mall’s exterior facade facing Queensway. The works include dismantlement of the existing cladding and glass wall, and re-fixing of new stone cladding and glass curtain wall. The new textured stone cladding wall gives the premier mall an elegant and refreshing look which echoes with the environmental design concept of the whole complex.

Pacific Place Mall Contemporisation
Year of Completion 2013
Client Pacific Place Holdings Ltd
Architect Wong & Ouyang (HK) Ltd
  • 177_1.jpg
  • 177_3.jpg
  • 177_4.jpg
  • 177_5.jpg
  • 177_6.jpg
Previous Image Next Image